dissabte, 2 de maig de 2015

Un dia d'abril
L’1 d’abril del 2007, Dan Baines, dissenyador dels mags de Londres, passejava amb el seu gos, per un turó de Derbyshire, quan va trobar un ésser momificat pel-roig, amb ales dents i melic. Va fotografiar la troballa i va penjar les imatges al seu web, acompanyant-les amb tota mena de detalls descriptius, assegurant que era una fada momificada i que el cadàver havia estat examinat pels antropòlegs i experts forenses. En un dia va rebre 20.000 visites d’arreu del món.
Hores desprès, Baines va adjuntar una nota a la pàgina web, agraint als lectors l’interès per la seva història i reconeixent que el cadàver de fades era fals:

Fins i tot si vostè creu en les fades, igual que jo, ha hagut un element de dubte en la seva ment que li suggeria que les restes d’aquest ésser eren un engany No obstant això, la màgia creada davant la possibilitat que la fada fos real, l’acompanyarà la resta de la seva vida. 

La fada es va vendre a Ebay i diuen que forma part d’un museu dedicat a aquests éssers.

Ningú va pensar que era l’April Fool's Day, l’equivalent al dia dels innocents que al nostre terrer se celebra el 28 de desembre. Dan Baines va admetre que era addicte a les bromes i que no descartava fer-ne més.


Sense mentides, la humanitat es moriria de desesperació i avorriment. 
Anatole France, escriptor 


Escritorio Blogger | Nueva Entrada | Configuración | Diseño | Edición HTML | Salir